DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 50x ve liq değeri çok yakın ayrıca pozisyon miktarı 5k üzeri $ büyük kumar bence benim coin değeri 3 ise liq değerim 6'ya yakın bişey oluyor ama sizinkisi bana göre büyük risk yani sizinkinin buhar olması daha muhtemel ayrıca rakam yükseldikçe ve kaldıraçda yükseldikce kesinlikle risk daha çok artıyor ben risk almadan ilerlemeyi seçiyorum grafik attığım resimde ne kadar yükseğe cıkarsa cıksın bir süre sonra geleceği çizgi yine benim range aralığıma dek geliyor sonuç olarak altcoinler hiçbir zaman majör coinler gibi piyasayı belirleyen coinler olmadığı için balon dönemi geçince aynı çizgisine dönmesi kısa sürede oluyor ama sizinkinde ARB mesela fon değeri yüksek bir coin BTC ETH gibi coinleri takip ediyor ve dün gece olduğu gibi BTC bir anda düştü çakıldı o durumlar belirsiz olmasından kaynaklı 5k girdiğinde bir anda anormal bir yükseliş veya çakılış olunca geçmiş olsun 5k yalan oluyor o rakamlar kumar'a atılmayacak kadar yüksek rakamlar yani bu maddi durum bütçeyle alakalı birşey ama çok paranda olsa yazık o paralar yerine tekrar koyulması zor rakamlar günümüz ekonomisinde yani üzmeyecek rakamlar ve riskin en az olduğu şekilde ilerlemek daha iyi benim için sizde inş batmazsınız hocam
Ben vadeli işlemleri zevkine oynarım portföyümün %5i ile her ay atarım içeriye. Kaybetsemde umurumda olmayan bir para. Beni merak etmeyin siz hocam benim mesleğim bu ben sadece sizi bilgilendirmek amaçlı yazıyorum. Sizin dediğiniz o coinler tokatlama potansiyeli daha yüksek coinler sizin paranız sizin için değerli olduğundan uyarmak istedim sadece. Yoksa ne kazanıp ne kaybettiğiniz zerre umurumda değil 🤷🏻♂ Başarılar bol kazançlar. Yapay zeka destekli işlem açıyorum ben hem geneli böyle bitiyor