Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
az çok demeden kümülatif büyüme ile ilerlemek lazım..
hocam zaten hırs insanı bitiriyor o yüzden kumarbazların hepsi hırstan batar hırs yapmayıp hep aynı oranda ayarda gidilirse ve tabiki kumar olduğu için elbet biyerde patlarız ama aldığımız rakamlar ve adımlar bir süre iyi giderse sermayeyi riske attığımıza değer ve artık sermayemizi cebe atar en fazla KAR'dan zarar ederiz kesinlikle yavaş olsun temiz olsun

mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kar cebe yakışır psikoojisindeysen çok güzel aldığın kâr ile boğa sepeti yapmaya başla şimdiden. Fakat yinede yükselen piyasada short açılmaması taraftarıyım. Başarılar
hocam dediğini anladım valla o konuda haklısın fakat girdiğim coinler çok şerefs*z coinler hocam öyle market maker'i iyi coinlere girmiyom yani dediğin olay BTC ETH gibi coinlere milyar dolar fon'da girse öyle pozisyon sapması çok olmazken bu girdiğim coinler allahsız içerde paraları topluyor topluyor çakılıyor geçmiş grafiklerdede aynı şeyi yaptığını görünce diyom buldum coini çünkü balon dönemi oluyor hocam o balonu yakalayınca en azından stratejilerim şuan 8-10'dur doğru gidiyor öyle çok büyük sapmaya bile rastlamadım hep uçmuş coinler'in shortluyom long girmiyom bile valla

bak hocam resimle anlatmaya çalıştım şerefs*izi görüyonmu hep aynı şeyi yapmış en tepede yakalıcan dibe çakılmasını izlicen shortlayıp bu geçmişte aynı sert yükselişlerin sonu hep dipler oluyor ben komple en zirveden en aşağı inmesini bekleyenlerden değilim ufak yüzdelik olunca arada KAR'ımı alıp uzayanlardayım hep bir risk vardır çünkü ama birde bunun 24 saatte en yüksek ne değere cıkmış nereye düşmüş yada haftalık aylık en fazla nerelere diplemiş yükselmiş onlarada bakıp bir strateji belirlemek lazım şöyle analiz edip yoksa senin çakılıyor dediğin yer belki yükselmeye hazırlanıyorda olabilir geçmiş grafik bu yüzden önemli gibi biraz