Liq seviyesinin uzak olması yüksek ihtimal çapraz işlem açıyor olmanızdandır. Bir işleminizin liq olmasıyla diğerleri de patlayacaktır çapraz modunda. Yükselen piyasada short girmek gereksiz fenomenlerin eseri ve saçma bir harekettir. Dediğiniz gibi kumardan farkı yok yaptığınız şeyin. Saniyeler içinde paranızın kaybolması uzun sürmeyecek gibi duruyor başarılar. İşlemlerinizi izole de yapmıyorsanız izoleye geçin hocam
sizi anladım hocam fakat tüm işlemlerim izole benim ve kasam sabit fiyat yani içeride bakiyeme müdahele edicek hiçbir işlemim yok ayrıca zaten stop loss sürekli koyarım liq olmamak için biraz liq'in üzerine emir girerim hatta KAR'da bile emir girerim çok değişken olduğu için 10-20$ kar'la stoplatırım baktım işlem karlıysa yeniden işleme girerim bişey olmaz fakat burda en önemli etken kasa çoğaldıkca yükselen miktarla tekrar tekrar hırs yapıp kayda değer bir rakama gelince içerden çekmezsen birgün risk en azda olsa bile işler her zaman doğru yürümeyebilir beklemediğin coin yüzyılın artışı yada çakılmasını yapar kasa gider o yüzden kısa vadede iyi iş çıkarmak için alıcan KAR'ı yürücen aksiyon aramıcan

şuan kasamla mutluyum az bişey kaldı 2x yapmak için yapınca alcam içerdeki sermayeyi KAR'la devam edecem onuda batırırsam haydan gelen huya gider zaten çokda önemli değil

fakat sanki stratejim işe yarıyor gibi üst üste girdiğim 5-10 arasında işlemlerin hepsi karlı gidiyor maşallah nazar deymesinde batmıyalım yavv