Yaklaşık 3 ay önce, iki arkadaş olarak kendi aramızda keyifli sohbetlerimizi kayıt altına almaya karar verdik. İlk olarak, bir arkadaşım "Abi, neden kendi podcast'imizi yapmayalım?" dedi. Ben de "Podcast nedir, biraz açar mısın?" diye sordum. Arkadaşım, "Podcast, radyo programı gibi düşün" dedi. Tamam dedik, mikrofonu ortaya koyduk ve konuşmaya başladık. Sonrasında, "Bir de web kamerası var, görüntülü kaydedelim. Beğenmezsek kullanmayız, sadece sesi kullanırız" dedim. Derken, bu kendi aramızdaki sohbetleri kaydetme fikri bize çok hoş geldi. Yaklaşık 13 uzun video ve bu videolardan çıkan 150'den fazla kısa videoyu paylaştık. Abone sayımız, hiçbir tanıdığımıza "bizi takip edin" demeden YouTube'da 123, Instagram'da 67, TikTok'ta ise 9 oldu.
Kanal izlenmelerinden bahsetmek istiyorum. Herhangi bir reklam yapmadan paylaştığımız bazı kısa videolar, 10-15-20 bin izlenmeye ulaştı. Bazen ise 10-15 izlendi. Anlamış değilim neden böyle oluyor. Aşağıda platformlardaki izlenmeleri paylaşıyorum. Tecrübe sahibi olan veya yorum yapmak isteyen herkes cevap yazabilir. Yardımlarınız için teşekkür ederiz.
YouTube: 123 abone
Instagram: 67 takipçi
TikTok: 9 takipçi
Tecrübe sahibi olan veya yorum yapmak isteyen herkes, lütfen cevap yazabilir. Teşekkürler.
Kabaca 3 platform ile toplamda 350k gibi bir gösterim aldık. İyi mi bilemedik.
Kanala bakmak isteyenler için
PODAVATSIZ