2015 ten beri piyasayı bilen ve işlem yapan biri olarak kaldıraçtan hiçbi zaman kazanamadım birkaç istisna elon musk tiwitleriyle açtığım işlemler vs vardı

illa gıdıklar insanı . en güzel para kazandığım süre 2021 mart ve 2022 sonuna kadar olan boğada ve spotta kazandım vadelide binlerce doların 10 dakika içinde eridiği zamanlar aklıma geldi. şimdi kaldıracın yüksektir diyeceksin

biliyorum ama 5* 3* tede 10 dakikakada liq olduğum işlemler var. spot candır .

bu arada yeni boğa sepetimi hazırlıyorum düşünürsen seninlede paylaşabilirim
hocam bende spotcu değilim ya yani coin sepeti yapıp uzun vadede bekleyecek kadar sabrım yok birde spotta denedim geçenlerde tam tepeden bilinçsizce girdiğim coin yüzyılın çakılmasını yapınca spottan soğudum

önceki konularımda binance trade botla ilgili denemelerimde olmuştu ondada zarar etmeden ayrıldım hatta 30-40$ karla ayrıldım yatırdığım rakamlar düşük olmasına rağmen KAR'la bıraktım onuda şimdide kaldıraç deniyorum riski yok değil adeta kumar gibi bişey yani riski şu coinlerin ne zaman dip yukarı yada aşağı gitceği belirsiz olduğu için kaldıracın yüksekse liq değerin yakınsa geçmiş olsun ilk çakılmada BYE BYE diyorsun paraya fakat ben bir strateji belirledim %15-%20 gibi gün içerisinde artmış coinleri bulup nasıl olsa düşcek diyerek pozisyon fiyatım kadar margin ekleyerek liq değerini olabildiğince 2-3 kat büyüterek coininde biraz geçmişine bakıp yakın tarihlerde hiç ulaşamadığı liq seviyesine belirledikten sonra en fazla beklediğim short long pozisyonu dışında anormal hareketler bile yapsa en fazla bir kaç gün pozisyon açık beklerim ve yine belirlediğim rakamlara gelecektir gelmezse bizim değildir zaten

fakat uzun süredir takip ediyorum içeride bir sürkülasyon var gibi yani coin eninde sonunda olması gerektiği çizgilere geri dönüyor burda olan yüklü girip çakıldığında elindeki malı satanların ve yüksek kaldıraç girip anormal yükselme düşüşlerde batan kumarbazlara oluyor gibi bir durum gözlemledim ben böyle ufak ufak 5-10 tırtıklasam yeter kafasıyla kasa katlama kafasındayım

inşallah sende kazanırsın yaptığın spot sepetinden hocam