Konu
İfla olmaz bir kumarbazım xd
13-01-2024, 12:19:20
DOS
arkadaşlar bir süredir kriptolar ile araştırmalar deneme yanılmalar borsacıları takip etme sonucunda ufaktan çay kahve paramızı cıkarıyoruz hemde heyacanlı oluyor tabiki üzecek rakamlarla girmiyorum fakat bir dur sınırım var komple kaybedersem kasamı daha yüklemem keyif amaçlı gibi bişey misal 150$'la başladım şuan 250$ oldu gibi bişey ufak ufak riski az şekilde anlayan arkadaşlar görecekdir resimde liq değerleri çok uzak rakamlar ama elbette batmanın her zaman riski azaltsanız bile hep bir ihtimali olcağından kesinlikle hırs yapılıp yüklü miktar yüksek kaldıraçla gireyim çok kazanayım kafası her zaman batırıyor ben kasayı katlarken hemde arada yazılım geliştirirken keyfe keder bakıyom kesinlikle teşvik ve yatırım tavsiyesi amacıyla değil mutluluğumu yada en azından üst üste kazanmanın verdiği keyifle şansmı diyelim riski azaltıp ufak ufak BUG'unu buldukmu diyelim bilemedim ama kasayı elbet kaybederim bırakırım diye düşünüyorum eğer girdiğim sermayeyi katlarsam 150$ mesela 300$ olursa 150$ çekip tekrar 150 ile katlamaya devam ederim diye düşünüyorum battığımız yere kadar devam