Konuyu gördükten sonra o kadar sayfayı geçerken umarım kilitlenmiştir konu diye dua ediyordum.

Evet hocam modlar kesin suçludur sizin olmayan markanizin itibarıyla oynadıkları bir kesin.

O gün aksam forumda gezinirken alt alta 2 tane son açılan konu aynı başlık içine giriyorum kullanıcı adı hariç profil resmi konu icerigi sizin saçma sapan makale botunuz. 1 önceki gün yine aynıydı ondan önceki gün yine aynıydı ve bunların hepsi gece saatlerinde haksizlk yapan modlarin olmadiklari saatlerdeydi report ettim bir tanesini report etme amacım kurumsallarin ikinci hesabıyla aynı kategoriye ticarete girmesi serbest oldumu diye sordum report mesajında. O silinmiş sonra 1 dakika geçmeden yine aynı konuyu gördüm ve 5 dakika geçmeden yine aynı konu yani bir kategoride 20 dakika içinde aynı konuyu 4 defa açtınız yukarıda hakkınızda soylenenlerin biriside önemli değil ama kurnazlık yapıp rakiplerinizin hakkina girerseniz ki rakipleriniz de tanıyorum kurumsal ve hakkı yenilmeyecek kadar iyi insanlar hem işlerinde hem kişilik olarak.

Ben sadece 1.5 senelik bir forum üyesiyim 500 liralık j7 prime ile 1 lira param olmadan girdiğim forumda neler yapmışım bakabilirsiniz şu an forumda aktif satışım dahi yok konu up bile yapmıyorum artık ama sizin gibi kurnazlık yapmadım ben.

Umarım hatalarınızı duzeltip moderatörlerin sizin hakkınızı yemesine engel olursunuz.

Ayrıca @Coşkun Çetin; hocamızın sizin gibi kurnazlara bu şekilde tutumunu çok takdir ediyorum merak etmeyin mutlaka kurumsal iadeniz yapılır banlanirsaniz iyi forumlar.