Günaydın, ince düşünceniz için tebrik ediyorum hocam. Faydalı konu.
En azından gören herkesin zihninde bir yerde olur artık bu durum
Bende teşekkür ediyorum hocam.
Bunun yerine cam için olan geri dönüşüm kutularına neden atmıyorsunuz.
Bu yaptığınız yanlış hareket ile çevreye daha fazla atık yaydınız hemde kullanmadan direk çöp ettiniz peçeteleri o peçete üretilirken kullanılan suyu da hesap edin mümkün olduğu kadar az tüketin ki çevreyede faydanız olsun
Tabi bu atıklar geri dönüşüm tesisinde ayrıştırılıyor oradaki insan da bunu ayıracak kağıt plastik ve cam olarak.
Haklısınız hocam ama semtimize ne Muhtar ne de Belediye Başkanı yatırım yapıyor. Bu tarz konularda Facebook gruplarımızdan birlik olup dilekçe gönderiyoruz ama hiçbir konuda muhatap bulamıyoruz. Normal çöp kutuları ve giysi kutusu harici bahsettiğiniz atık kutularından konulmuyor. Bu sebeple defalarca paylaşım yapıyorum. Grupta paylaşım yapan Muhtar Adayları bir vaat sunmadığı için oy vermeyeceğimi, oy verilmemesi gerektiğinden bahsediyorum. Herkes bunun farkında ama maalesef adaylar bize diktatör gibi davrandığı için durum farklılaşıyor. Bizim onlara değil, onların bize ihtiyacı var ve bunun farkında değiller. Ben vatandaşım ağabey, bana gelip vaatlerini anlatacaksın. Şunu şunu yapacağım diye kendini tanıtacaksın. Benden o şekilde oy isteyeceksin. Bu işler her Cuma günü Hayırlı Cumalar, günaydın paylaşımları yapmakla oy istemek olmuyor. Az çok iç sesime anlam verebilmişsinizdir.