Wribi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güldürme beni Forumda 1 tane firma hariç diğer tüm yapay zeka uygulamalarının kodları zaten yurt dışı kodlama biz scripti satmıyoruz içerisinden üyelik satıyoruz ve emin ol o link paylaşacağım dediğin siteki ürün fiyatının 40 katı para harcadım içine bir şeyleri bilmeden anlamadan incelemeden dinlemeden yorumda bile bulunma. Konunun bunla alakalı olmadığı apaçık ortada ve ayrıca tekrar sana bilgi vereyim , yurt dışından alınan bu scriptin biz satış haklarını değil kendi sistemimizi oluşturup üyelik toplama haklarımız mevcut. Burda R10u da kötülemedim ekmek yediğim yeri kötülemem de açıklama bekliyorum dedim.
Para mı kim scripte para harcadı ki ? Siz şimdi işte beni güldürmeyi başardınız. Aşağıda ücretsiz download linki var hocam. Her neyse gerekli açıklama yapılır. Ben ücretli link sunmam merak etmeyin Ben siz yapıcı konuştum sizin bana anlamadan bilmeden yorum yapma demenize şaşkınım. Eğer siz aşağıdaki linke para verdiyseniz bir şeyleri bilmeyen kesinlikle ben değilim. Hizmet sağlayacısı olmadığım halde sizin aksinize kötü bir üslup kullanmayacağım. Tartışmaya gerek yok varsa bir mağduriyetiniz umarım ki giderilir. İyi çalışmalar, iyi geceler dilerim sizlere...

Faydalanmak isteyen arkadaşlar dokümantasyon içerikte mevcut API girip ayarlama yapıp ücretsiz kullanabilirsiniz.

*** KULLANICININ RİCASI ÜZERİNE TARAFIMCA LİNK KALDIRILMIŞTIR ***