İyi akşamlar hocam. R10 üzerinde ne zaman bu tarz bir konu görsem altında R10 tarafından haklı bir sebep çıktı. R10 savunuculuğu yapmayacağım ama lisans hakkınız olmayan bir site üzerinden satış yapıyorsunuz bunu farkına vardım ama dillendirmemiştim burada. Copy bir site yani sisteminiz de siteniz de. İsteyen arkadaşalara indirme linki bile sağlayabilirim. Chat GPT API girip bazı ayarlar yapıp public bir site haline getirilen basit bir script. Normalde R10 üzerinde bu tarz sistemlere zaten izin verilmemekte. Burda ucuza hizmet veriyoruz diye bizi karalamaya çalışıyorlar muhabbetine girmeyin bu yüzden. Gerçekten emek verdiğiniz bir sistem olursa bunun üzerinden istediğinizi yazmakta özgürsünüz. Ama hazır bir script üzerinden ihale yoluyla maliyeti neredeyse 0 olan bir iş yürütürken başınıza en ufak bir şey geldiğinde burayı sorumlu tutamazsınız. R10'u bu hesabım ile olmasa dahi seneledir biliyorum. Çok fazla insana bilgi kaynağı olmuş yardımı dokunmuş bir yer. Bu tarz çok konu açıldı mod'lar geldi açıklamalarını yaptılar hiçbir zaman da vay be R10 haksızlık etmiş diyecek bir konu olmadı. Her neyse üyeliğinizin alınma sebebi satış hakkınız olmayan bir site üzerinden illegal satış yapmak üzerinden de alınmış olabilir. Gerekli açıklamayı yaparlar zaten.