Hocam 5 sene 2013 Cruze kullandım, size tavsiyem hemen satın

Çünkü o anlattığınız su sesi, contası, egzantrik'i, termostatı, devirdaim pompası, yağ pompası zartı zurtu hiç bitmeyecek. dikişte tutmayacak emin olun.
3 sene falan hiç sorunsuz bindim ama son 2 sene sanayiden çıkamadım. her haftasonu sanayideydim. denemediğim usta kalmadı, defalarca kez yetkili servisine gittim.
Çok güzel konforlu şık oturaklı bir arabaydı ama maalesef arıza verdiği anda satmak şart.
Aynı sorun 1 önceki aracım olan 2009 fiesta 1.4de vardı. Suyu kontrol etmeyi unutup motor yedim. Üst kapak tornaya gitti, conta değişti, segman atıldı ama yinede sorun çözülmedi

Bene satıp 2022 stonic aldım mutluyum.
Teşekkür ederim hocam dediğim gibi aracı yükseltmeyi düşünüyorum ama yıl sonuna doğru anca yükseltebilirim. Araç beni idare eder mi sizce? Kullandıkça masraf çıkartır mı bana?
Aracın yağ kapağını açın , eğer yağ kapağında beyaza dönük ise aşşağıya fotosunu koyacam aracınız yağa su karıştırıyor demektir yani conta yanık demektir, bu en iyi hali ile yarım motor yaptırmak demektir eğer blokta çatlak yok ise, bu araçlar ile opeller aynı sistemi kullanır iyi bir opel servisi araştırın oraya gösterin derim
Çok teşekkür ederim hocam yarın sabah kontrol edeceğim.