Merhaba,
kodlama bilmeden web sitesi tasarlama eğitimimiz ile birçok kullanıcıya yeni bir kariyer fırsatı sunduk ve kazanç sağlamalarını sağladık. Gerçekten de eğitimimiz sayesinde gelir elde edenler var ve sektörde kendilerini sürekli geliştirmekteler.

Eğitim detaylarını burada anlatarak vakit kaybetmeniz yerine, aşağıdaki konudan inceleyebilirsiniz;
https://www.r10.net/internetten-para...ter-misin.html

12.01.2023 23:00 Tarihinde, eğitim fiyatı 1500₺'den, KDV Dahil 1250₺'ye indirilecektir ve 3 kişi ile sınırlıdır, ayrıca 4. kullanıma da izin verilmeyecektir. İndirim kuponu, eğitim konumuz içerisinde 23:00'da paylaşılacaktır.

Bu fırsat, gerçekten bütçe sorunu çekenler için yapılmıştır. Zarar da olsa her zaman yardımcı olmaya çalışacağız : )

İNDİRİM KUPONLARI YAYINLANMIŞTIR. KONUYU ZİYARET EDEREK FIRSATI KAÇIRMADAN DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ.
İNDİRİM KUPONLARI YAYINLANMIŞTIR. KONUYU ZİYARET EDEREK FIRSATI KAÇIRMADAN DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ.