Kafanızın tuttuğu iyi anlaştığınız işi gerçekten bilen ve sallamayacak birisi olursa yanınızda bu tarz problemleri yaşamazsınız ufak tefek işler bile verseniz yükünüzün çoğunu almış olur.Bence düşünün derim.
Merhaba,
7-8 sene önce SEO ile giriş yaptığım sektörde WEB sitesi yazılım/geliştirme, Google ads, Sosyal medya, grafik/tasarım vs her türlü işi yapabilecek duruma gelmiş durumdayım. Dolayısıyla benimle bağlantı kuran firma/kişiler WEB sitesinden, logo, slider, banner, SEO, reklam, ve sosyal medya gibi bir çok işi tek bir elden yaptırabiliyor.
Fakat tatlı bir sıkıntım var; tam zamanlı çalıştığımdan dolayı çok arayışta olmasam da artık haftada 2-3 iş gelmeye başladı. Özellikle son zamanlarda müşterimin, tanıdığının, tanıdığı gibi kişiler bile referansla ulaşmaya başladı. Bu duruma yetişememeye başladım. Birazda yoruldum diyebilirim. Aynı zamanda küçük oğluma fazlasıyla vakit ayırmaya çalışıyorum.
Bu gibi sıkıştığım durumlarda işi taşere etmek ara ara aklıma geliyor fakat müşterilerin çok farklı istekleri/revizeleri olabiliyor. Ucuza iş yapmadığımdan dolayı %100 memnun etmeye çalışıyorum. Başka bir kişiye yaptırırsam bu tarafta sıkıntı yaşarım gibi hissediyorum. Elektriği kesilenler/dedesi hastaneye kaldırılanlar(gerçekten bu durumu yaşayan kişileri tenzih ediyorum) bizim işimizde çok yaygın olduğu aşikar.
Sizler bu gibi durumları nasıl yönetiyorsunuz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese kolay gelsin