Merhabalar arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar diliyorum, 0 ev almak istiyorum bir kaç ev ziyareti sağladım ve en sonunda perde beton olarak yapıldığı ve resmi kaydının bulunduğunu iddaa eden kat karşlığı arsa veren biri ile tanıştım kendisi de aynı binada yaşıyor 3 tane daha evi var, satıcı farklı evi tanıtan farklı gayrimenkul değil şahıs dün evi ziyarete gittim ciddi anlamda bir sürü ev gezdim ama duvarlardan tavanlarına kadar ev güven veriyordu takdiri ilahi dünyaya çivi çakmadık ama böyle bir yapının güven vermesi benim daha da ilgimi çekti şu an geçerli bir ev olduğunu düşünüyorum bu fiyatlara, bilgilendirmeyi yapan kişi bir kaç masraf kaldı pencerelere köpük çekmemişler görüntü ses sistemleri sorunlu gelmiş onları vs değiştiriceklermiş birde oturma izni henüz çıkmamış 1-2 ay içinde o da tamamlanır dediler binada asansör mevcut bu sebeple asansörcüler ile baya uğraştım ve müteahhitler ile çok kavga ettim bunları yaptırana kadar vs dedi evi tanıtan arsa sahibiydi ve projeyi kendi isteğine göre yaptırmış anlatmasına yönelik her şey iyi hoş güzel ama bilmediğim bir çok prosedür vardır diye düşünüyorum bu evin konumundan vs bilgilerinden nasıl sorgulayabilirim ve ekstra nelere dikkat etmeliyim şimdiden teşekkürler