Buradaki hata mesajında time() fonksiyonunun içerisine parametre gönderildiği fakat time() fonksiyonunun parametre almadığı mesajı yazıyor.
srand(time(null)); bu kullanım hatalı bir kullanım. Linkini verdiğiniz kod 3 sene önce yüklenmiş github'a, api adresleri de çalışmıyor göründüğü kadarıyla. Ödemeyi almayı başardığınız kodu neden kullanmıyorsunuz, nasıl bir uyumsuzluk yaşadınız?
Yardımınız için teşekkürler ama bu bana biraz karışık geldi. Githubda bakiyeli olan var onu denedim ödeme aldım ama tek bir plan ödeme olcağı için ve daha önce de ödeme entegrasyonu yapmadığım için projemde uyum sağlayamadım. Sonra bunu denedim
https://github.com/kodusta/shopier bunda da bu hatayı aldım acaba sorun nedir siz anlarsınız hocam
[B]Fatal error[/B]: Uncaught ArgumentCountError: time() expects exactly 0 arguments, 1 given in D:\xamppyeni\htdocs\op\shopier.php:16 Stack trace: #0 D:\xamppyeni\htdocs\op\shopier.php(16): time(NULL) #1 D:\xamppyeni\htdocs\op\shopier.php(73): generate_shopier_form(Object(stdClass)) #2 {main} thrown in [B]D:\xamppyeni\htdocs\op\shopier.php[/B] on line [B]16[/B]16. ve 17. satırda bu var
srand(time(NULL));
$random_number=rand(1000000,9999999);
73. satırda da bu
print_r(generate_shopier_form(json_decode(json_enc ode($form_data))));