merhaba,
a firmasından 1 adet domainime lisans satın alımı gerçekleştirdim sonrasında kullandım ettim piyasadan uzaklaşıncada yenilemedim (domain süresini) lisansım sınırsız olarak satın alınmıştır ve sonradan tekrardan aynı iş piyasasına dönmek istedim domainime vs baktım boştaydı bugün alayım dedim bi baktım domainim yıllardır boş alan dolmuş ve aldığım yazılım sc ile yayında (lisansım varken aktif olarak aynı domaine başka lisansta satılmış) siteye giriş yaptığımda +44 lü bir numara beni karşılıyor tabi ki. Bu kişi forumdan büyük ihitmalle başka bir şekilde domainimi öğrenme şansı olamaz hatta formdan bile öğrenemez. Hadi onu geçtim domaini satın alabilir fakat bu lisans satan firmanın lisans olan domaine tekrar lisans satması durumu nasıl çözülebilir? ben bir daha para ödeyerek lisans almak istemiyorum.
sonuç:
Belgelerle şuan zaten ilk başta cimer üzerinden şikayetimi gerçekleştirdim. Yarında bu kişilerin büyük oranda vergi vermediği için vergi dairesine inceleme talebi başlatıcam. Amacım o domainlerin zamanında bana ait olup sonrasında oluşabilecek vergi borcu veya her hangi bir durum için kendimi garantiye almak ve bunun içinde elimden geleni yapıcam arkadaş kendini zeki sanıyor +44 numara koyarak gizlenebileceğini sanmış sanırım.
şu resminde buraya bırakayım konuyu okumaya devam etsin
https://imgyukle.com/i/yit5Qv