Sıfırdan bi router modunda hızlı kurulum yapın hocam modemi resetleyip,
Hala sorun çözülmezse statik ip vermeniz gerekebilir.
Yapay zeka da yanlış anlamış herhalde diyor ki
Özür dilerim, yanlış anladım. İşte ZTE modeminizi birincil (ana) modem olarak kullanıp, Asus N16'yı ikincil (ikinci) modem olarak kablosuz adaptör olarak kullanmak için adımlar:
ZTE Modeminin Kablosuz Ayarları:
ZTE modeminin yönetim arayüzüne erişmek için bir tarayıcı kullanın (genellikle 192.168.1.1 veya 192.168.0.1 gibi bir IP adresi).
Kablosuz ayarlarını bulun ve kablosuz ağınızı etkinleştirin. Şifreyi belirleyin.
Asus N16'nın Kablosuz Adaptör Olarak Ayarlanması:
Asus N16'nın yönetim arayüzüne erişmek için bir tarayıcı kullanın.
Kablosuz ayarlarını bulun ve "Kablosuz İstemci Modu" veya benzer bir seçeneği etkinleştirin.
ZTE modeminin kablosuz ağına bağlanın ve doğru şifreyi girin.
Asus N16 Modeminin Bağlantıları:
Asus N16'yı bir masaüstü bilgisayar veya başka bir cihaz için kullanıyorsanız, Asus N16'nın bir LAN portunu bir bilgisayarın LAN portuna (Ethernet portuna) bağlayın.
Asus N16'nın Ağ Ayarları:
Asus N16'nın yönetim arayüzünde, ağ ayarlarını yapın. İkinci bir modem olarak kullanılacağı için genellikle "Router Mode" veya benzer bir seçeneği devre dışı bırakın.
Bu adımları takip ederek, ZTE modeminizi birincil (ana) modem olarak kullanabilir ve Asus N16'yı kablosuz bir adaptör olarak kullanarak başka bir cihazı bağlayabilirsiniz. Bu konfigürasyonu yaparken her iki modem/router'ın yönetim arayüzlerini kullanarak doğru ayarları yapmanız önemlidir.
Sorun şu ki zte modeme bağlanırken şifre sormuyor herhalde orda bir ayar gerekiyor. Çözersem yazarım