Coin_Nakit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben btc nin 30-60k arası sürekli gidip geleceğini düşünüyorum önümüzdeki 5 yıl boyunca. Kripto yeni yeni öğreniliyor global olarak. örnek 3 yıl önce kripto;'da işlem yapan sayısı 10k kişi ise suan 500k kişi yani market fiyatları artık o kadar yükselmez diye düşünüyorum. Ön sayıs harici pek getiri sağlanmyacağı düşüncesindeyim spot tarafında futures tarafı zaten ayrı bi konu. neyse uzatmayalım umarım TR kripto yatırımcıları her zaman kazanır
hocam doğru söylüyor olabilirsin ama ETF Approved olması uzun süredir kripto dünyasında çok merakla beklenilen bişeydi umutlar hayaller yüksekti herkeste şimdi beklenti FIS gibi bir etkisi var ilk gününde bile 50'bini geçememiş olması çok büyük hayal kırıklığıki yatırımcıları çekmek amacıyla göstermelik olsa bile 50-55'lere bence vur kaç bile yapabilirler 49'lara doğru biraz önce geldi tekrar dibe düştü kumarbazları çökertiyorlar yüklü long girenleri benim görüşüm bir kaç güne en azından 50-55 gösterilmeliki kurumsal yatırımcılar yada içerideki yatırımcılara umut verebilmek adına heleki ETF onayından sonra içeriye fon alıp sonra dibi görmek için elbette uzun vadede çakarlar ama şuan daha 1. gün fon falan yok burdan çakacaklarsa dibe onların aklına çakayım

Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabahtan açtığım işlemi unutmuştum aynı yerlere geldik...

50x sağlam girmişssin hocam kapadınmı zirvede acıkmı hala xd