Merhaba
Öncelikle "
firma taraflı muhattap bulamıyorum," ifadesi tamamden firma ismını katalama imaçlı bir ifadedir. İletişimde herhangi bir problem bulunmamaktadır yazışmada da belirtildiği gibi kendilerine ortalama bir süre bilgisi paylaşışmış olup r10 platrormuna konuyu bu şekilde taşımaları marka karalamaya girmektedir gerekli whatsapp yazışması ektedir firma yetkililerine ulaşamıyoruz şeklinde yansıtmaları yersiz bir durumdur ki firmamız tarafından yapılan bir çekiliş ile ikram edilen ürünlerdir. Son yazışma uslubu açık siz 17.08 de yazışmayo başlatmışsınız biz size 17.20 de cevap yazmışız mantık olarak yazışmada kafanıza takılan soruları sorup yanıt alabilirsiniz iş problemi çözmekse tabi
Genel olarak plansız sistem bakımına girdik
Öncellikli numaramı izinsiz bir şekilde kopyalayıp screenshot alıp herkese açık bir platformda paylaşmanız KVKK ihlalidir bununla ilgili R10 yetkilileri gereken işlemi yapacaktır. Yaklaşık 5 saattir ne internet sitenize ne de size ulaşamıyorum, arıyoruz telefonumuzu bir kere açtınız ve bakım olduğunu söylediniz daha sonra 1 saat geçti yine aradık telefonu meşgule attınız, whatsapp üzerinden adam akıllı dönüş alamıyoruz verilerimize ne oldu sitelerimiz ne durumda bilgimiz yok. Benim marka karalama gibi bir amacım yok konu da ekran resmi paylaşmadım çünkü KVKK ihlali yapmak istemiyorum, R10 moderatörleri talep ederse ekran resimlerini paylaşmaktan çekinmeyeceğimi bildiririm.
Gerçekten karşımızda bir muhattap bulamıyoruz sunucular kapandı, internet sitelerine erişim yok zararımızın karşılanmasını ve R10 üzerinden firmanın yasaklanmasını talep ediyorum.