Çoğuna bişey diyememde *********** arkadaşınız için konuşayım, büyük ihtimalle kumarada bulaştığınız için para edinme amaçlı hesabınızı kiralamışsınız. Masummuş gibi yapmayında... Eğergerçekten masumsanızda mahkemede bankamatikten bu paraları çekenin fotolarını isteyin. Budurumu mahkemelerde biliyor zaten. Yok parayıda size çektirdilerse geçmiş olsun...
Devletin avukatlarıda işe yarar bu biraz gururlu olma meselesi.
Avukatınız eşiniz dostunuz vs değilse ve çok güzel para veremeyecekseniz çok net söylüyorum hiç vermeyin boşa gider. Uğraşmazlar. Vicdanlı bir avukat bulmanızı umuyorum. Muhtemelen tutacağınız avukatta size 'istinafta, adliyedehakim savcı tanıdığı, hatta cumhurbaşkanının sınıf arkadaşı olduğunu aralarının iyi olduğunu vs gibi yalanlar atacak' bunu duyduğunuz an el sallayıp ayrılın. Diğerleri için bişey diyemem. Evetbu kadar şey masum olmasına rağmen bir inanın başına gelebilir. İhtimal düşüktür ancak gelenide çok gördüm. Sizin net hatalarınız kumar ve hesap kiralamanız. Diğerlerindedesizin bi hatanız olduğu yönünde fikir yürüttürür. Uzun uzun yazarım bile ama gerek yok. Umarım kurtulursunuz.
Kumara bulaşanların tipik yaşadıklarını yaşamışsınız.