* Şikayetçi olduğum üye: @YILDIRIMSOFT;
* Şikayetçi olma nedenim: Sunucu hizmeti sağlayamaması
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/yazilim-web-hizm...n-gidiyor.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Şimdi olayın gelelim asıl boyutuna. bu arkadaş aslında bahse konu olan kişi değil. Hizmeti de bu arkadaştan almadım. Ama ufak bir inceleme ile tüm olay ortaya çıkıyor. Dileyen moda bütün bilgileri de iletirim. Zaten artık parasında da değilim olayın. Yedeklerimi istemiştim 1 aydır onları da alamıyorum. Tek istediğim yedekler. Aksi halde zaten konuyu okuyunca arkadaş forumdan direkt uzaklaştırılacak.
Gelelim asıl meseleye.
Öncelikle
@YILDIRIMSOFT; adlı arkadaşın açmış olduğu konuyu aşağıya bırakıyorum.
Sonrasında
@EmaSoft; adlı arkadaşın konusu aşağıya koyalım ki ne hikmetse bu arkadaş Yıldırımsoft adlı arkadaşa davetiye göndermiş
Sonra da asıl baş kahraman
@rexbilisim; adlı arkadaşın konusunu aşağıya ileteyim
Nedense bu arkadaşlar birbirleri arasında sürekli davetiye gönderimi yapmışlar. Sonra da banlanmışlar. Ama sondaki arkadaşı daha henüz gören olmamış. Arkadaşın bu almış olduğu sistemleri de Güzelnet ve Poyrazhosting den aldığını biliyorum. Oralarda da aldığı arkdaşlara sıkıntılar yaşatıyor zaten. Sebebi de sağa sola ucuzdan veriyormuş gibi yapıp asıl aldığı parayı çıkartıp sonra hizmet vermemesinden belli.
Şimdi bu 3 arkadaş da aynı kişi. Üşenmedim arkadaşın dükkan adresine kadar buldum. Ama üstüne düşmüyorum. Mod arkadaş konuya bakınca zaten otomatik ban yicek arkadaş. Bu yüzden eğer gelip açıklama yaparsa yedeklerimi iletsin. Yok açıklama yapmayacaksa da bir beklentim yok.
Arkadaşın adının Arda olduğunu biliyorum sadece. Başka da bir bilgim yok. Ödemeyi zamanında papara ile yapmıştım. Ordaki isim farklıydı. Zaten whatsapp üzerinden de canı istersen cevap veriyor.
Hadi kolay gelsin iyi forumlar.
Çok vakit almaya gerek yok.
Daha böyle niceleri denk geliyor da uğraşmıyorum. Uğraşsak neler çıkar kimbilir.