Oluşturulması gereken sistem bir çok global çapta kullanılan sistem zaten hali hazırda var bunu zaman bulup entegre ederlerse güzel olur.

Her tasarım kategorisi için Minimum fiyat.

Şahıs talep oluşturacak bu talep için fiyat giricek ve iş açıklamasını yapacak "zorunlu brif" moderatör bu fiyata göre onaylıcak ve ilan açılacak.

Örnek veriyorum forumda bir sayfa tasarımının fiyatı (sade ve basit) 500 TL ise iş talep adam 500 TL aşşağı bir talep oluştaramayacak minimum fiyat ve yukarısına rakam vermek zorunda kalacak.
Sistem çok daha fazla detaylandırılabilir insanlara sorulup konuşulması lazım. Bu sistemin yapılması üzerine R10 komisyonda alması gerekli ki kendilerine de geri dönüş olsun herkes kazansın.

Böylelikle bu konulardan tamamen temizlenmiş oluruz diye düşünüyorum.

Ek olarak;

Şahıs konuyu açtı başka bir kullanıcı gördü ve özel fiyat teklifi verdi.

Burada bunun önüne geçmek için yine kullanılan bir sistem havuz sistemi para R10 kasasında kalsın. Eğer iş talebi açan şahıs işi hiç bir kimseyle iletişime geçmeden görüşmeden iş akışı sağlamadan akılılık yapmaya çalışıp konu gözüksünde birisi yazsın diye mantığında iptal ederse ki edecek havuzdaki paradan %50 kesinti ile şahsa para geri iade edilebilir. Günün sonunda O akılılıkla daha düşük fiyata iş yaptırdığı kişi ticaret puanı istediğinde ve bu kişi yakaladığında öyle bir hataya düşüp yönetim direk -10 ve katları olarak negatif ticaret puanı tanımlamalı her iki hesabada.