Bu durumu özetlemek gerekirse; 26 yaşında, genç bir bireysiniz ve bugüne kadar kazandığınızın büyük bir kısmını ailenize verdiniz. Sahip olduğunuz az sayıda kişisel eşyanın yanı sıra, hayatınızı ailenize adamışsınız. Kız kardeşinizle olan ilişkinizde yaşadığınız sorunlar ve onun saygısız davranışları sonucunda aile içinde bir gerginlik yaşanmış. Kardeşinizin bu davranışlarına rağmen, siz ailenizin huzurunu korumaya çalışıyorsunuz. Annenizle olan ilişkinizde de zorluklar yaşamışsınız; onun sizi eleştiren sözlerini duymuşsunuz. Bu durum, sizde hayal kırıklığı ve üzüntü yaratmış. Kendi geleceğinize dair kaygılarınız ve yalnızlık hissiniz de var. Ailenizle olan ilişkilerinizdeki bu zorluklar ve duygusal çöküntüler, sizin için oldukça zorlayıcı olmuş. Kendi geleceğinizi düşünüp, ne yapmanız gerektiği konusunda bir yol arıyorsunuz. Bu durumda, kendi mutluluğunuzu ve geleceğinizi düşünerek, sağlıklı sınırlar koymak ve kendi hayatınıza odaklanmak önemli olabilir. Aile ilişkilerinizdeki gerginlikleri çözmek ve kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutmak, bu zor durumda size yardımcı olabilir.
https://neyapayi.com kaybedenler kulübünden size verilen destek hocam
Öncelikle teşekkür ederim. Gerçekten durumu çok güzel özetlemişsiniz. Yapay zekadan yardım mı aldınız özetlerken

Sitenizi de inceliyorum. Korku hikayelerimi yazarken çoğu zaman yapay zekadan yardım alıyorum olduğu kadar