DropShadow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı arkadaşlar çok komik konuşuyor gerçekten. Oğlum oturacak, kızım oturacak veya kendim oturacağım diye ihtar çektiği an 6 ayda çıkartır. Üstüne boş yere avukat parası verirsiniz. Siz 6 ay sonra evden çıkınca o fiyata ev bulabilecek misiniz. Ev bulmak dert, nakliyat ateş pahası, kiralar 6 ay sonra 15 de kalacak mı ? Sektörde iş yapan biri olarak tavsiyem buradaki arkadaşların dediği gibi atar gider yapmayın oturup insan gibi konuşun orta yolu bulun aranızda uzlaşın. Çıkarmak isterse her türlü çıkarır, mahkemeler eskisi gibi değil hızlı ilerliyor. Uzlaşmak dışındaki tüm ihtimallerde kaybeden siz olursunuz. İhtar çekmeden uzlaşmanızı tavsiye ederim.

dostum bende Emlakçıyım. 5.5 Sene de adliye de zabıt katibiydim. Hangi açıdan bakarsan bak diye söylüyorum yani.

Benim ev sahibimle de aynı durumdayız. Hadi çıkarsın. Kızı kiradaymış. o gelecekmiş. gitti mahkemeye. 2 sene sürecek. Sektör ağzıyla konuşmuşsunuz. Öyle olmuyor o işler maalesef. O zaman kiraya vermeden önce kızını oğlunu oturtacaktı. Onun keyfine göre mi hareket edeceğim ben? ha benim durumumun uzama sebebi ben 5 yıllık otururum dediğim de istediğin kadar otur demişti. Çocuklardan dolayı kendi evimi bırakıp annemlere yakına geldim.

Diğer arkadaşlara ithafen de; 2000 TL'ye oturup %25 yap gönder de yapmayın el insaf o da insan evladı onunda geçimi var. Piyasa koşulları 10bin diyorsa arayın konuşun eski kiracıyım 7 yapalım deyin. öldürmeyin insanları.