34 yaşında daha 3 ay önce yeni evlendim. Mesleği gereği dünyanın bir çok yerinden ve Türk olarak çok fazla ilişkim oldu. ilişkilerimde bu yaşıma kadar bahsettiğiniz tarz da dahil dünya kadar sorun yaşadım. Tek gecelik ilişkiden saplantı haline getiren yıllarca peşimi bırakmayan da oldu, 3 senelik ilişkimi bir dakikada bitirdiğim de.
Tüm bunlardan çıkardığım ders, günümüzde ilişkiler öyle öldüm, bittim, dağları deldim, ne olursa olsun mantıksız da olsa yanındayım şeklinde ilerlemiyor, çoğunlukla karşılıklı manevi veya maddi beklentini veya arzunu doyurabildiğin noktada mutlu oluyorsun. Karşı taraf da senden bunu bekliyor.
Sizin en büyük probleminiz karşılıklı beklentilerinizin uyuşmaması, bu da günlük hayatta ve aktivitelerde gayet mutlu olmanıza rağmen ciddi konularda direkt sarpa sarması ve ciddi problem çıkması şeklinde belirti vermiş.
Hocam açık ve net o kadın size uygun bir kadın değil, benim gibi yıllarca beklemeniz gerekse de doğru kadını bulmadan asla kimse için hayatınızı mahvetmeyin.
Ben şu an eğer eşimle çok mutluysam ve kavga etmeye bile bir sebep bulamıyorsak, beni üzenleri veya karşılıklı beklentimizin uymadıklarını ertesi gün unutmam sayesindedir.