Draco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz demiyoruz moruk TSK diyor.
Ayıp hocam ayıp siz binlerce saat lisede üniversitede ders alıcaksınız, işinizde profesyonel olucaksınız firmalar g*tünüzde gezicek iş için, iş sahibi olduğunuz için düğünüde aradan çıkarıcaksınız, iş hayatınızda deniz tatili görmiyeceksiniz, üniversitede eğitiminizde karı-kızla işiniz olmayacak geleceğiniz için sürekli kendinizi geliştireceksiniz ama vasıfsız birisi siz bedelliye gittiğiniz için sizi vatan haini ilan edicek bu olay sadece Türkiyede yaşanır.
Bende bedelini ödedim 37.000 Tl olarak, ama o parayı o zaman biriktirmek için eski bilgisayarımla idare ettim, tatil planı yapmadım, masaya hava olsun diye koymalık son nesil iphone almadım, tatile gitmek için kredi çekmedim arkadaşlar. Babamdan gelen bir birikimde yok, liseden beride kendi ayaklarım üzerinde duran bir Türk Vatandaşıyım. Sen 6 ay gittiğin için benden herhangi bir şekilde üstün değilsin, benden 5 ay daha fazla tuvalet mıntıkası yaptığın için üstün değilsin bunu bilmenizi isterim. Çok fazla vatan aşkınız bulunuyor ise lise 4. sınıfınızda derslerinize fazla çalışıp askeri üniversitelere gidip Rütbeli olarak Vatana hizmet edebilirsiniz.