Ödeyebilen var mı ki?
Aylık gecikme faizi 3.4 en son bu şekildeydi.
4 sene sonra seçim zamanı bir yapılandırma çıkar faizler silinir ödersiniz.
Faiz işlemeye devam eder, şuan sıkıntı yok ancak 2024 sonunda borcunuz varsa sağlıktan yararlanamayabilirsiniz. Bunun dışında çok başına bir hal geleni duymadım.
Vergi borcu olarak işleniyor sanırım.
5 senedir sorunsuz ödedim günü gününü geçmedi, arkadaşlarım gidip o parayla altın aldı dolar aldı 7 TL idi ben ödemeye başladığımda dolar.Seçim zamanı da faizler silinince para yok hükmünde kalınca gidip ödediler.
Bugün 30 TL. Seneye kim bilir... Ben bu sene ödemeyi düşünmüyorum. Devlet hastanesinde zaten sıra alamıyorsunuz hasta olsanız da bir işe yaramıyor. Gider özelde ücretini öder kral gibi tedavinizi muayenizi olursunuz.
Ailesel olarak sağlık veya emeklilik hayaliniz yoksa çok ödenebilecek düzeyde değil bu aralar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam . Bana aşırı saçma geliyor Bağkur ile emekli olma fikri . Dediğiniz gibi düzenli her ay ben 5 6 bin liraya hisse senedi fonları altın gümüş fonları alsam ve bunu düzenli 10 yıl devam ettirsem muhtemelen 25 30 seneye devasa bir servete sahip olurum .
Sırf şuan için 7500 10000 emekli maaş almak için her ay o parayı vermek aşırı mantıksız geliyor ve ücret de epey yüksek benim ilk defa bu aydan itibaren başladı . Yatiracagim o para gereksiz geliyor ileride beni çok zor bir duruma dusurmeyecekse. ( Zor durumdan kasıt banka hesabıma bloke - haciz gibi şeyler )