Bence onay bir kenara, 3 günden önce cevap bile gelmez geçmiş sitelerinize rağmen. 3 gün sonra demişti dersiniz. Yanılma payım sadece 24 saat sonrası ile sınırlı, yani ilk 24 saat cevap gelmeyeceğina gelse de ret olacağına dair şüphem bile yok, %100 diyorum buna maalesef. Ama 24 saat sonrası ilk 3 gün önemli, ilk 3 gün cevap gelmezse hiç sürpriz olur, gelirse tam aksine büyük sürpriz olur
Umarım ki totem etkisi yaratır ve erkenden onayı alırsınız elbette 🙏
Bakalım ben 10 saate alırım demiştim. 10 saati geçti. Sitenin ihlal edebileceği bir durumu yok. Yine de umitliyim.
Sürekli red geliyor anlayabilmiş değilim eksik olan ne yapıyoruz anlamıyorum ki
Politikalilari iyi bilmek gerekiyor.
Hocam bu siteye onay geleceğini düşünmüyorum. Maalesef ihtimal bile vermiyorum. Ama inşallah ben yanılırım. İlk seferde onay gelirse sizi tebrik edeceğim. Ayrıca tüyo verirseniz mutlu oluruz.
Adsense onay alabilmek için;
* Sitenin servise açık olması gerekiyor.
* Politika kuralları gereğince düzenleme yapılması gerekiyor ki bunlardan en önemlisi, gelen kullanıcıların tüm site içeriklerine ulaşabileceği alanlara kısa yollardan ulaşması, site içerisinde gezinebilmesini sağlamak.
* Alıntı veya değiştirilen kalıp içerikten ziyade yalın bir anlatım sağlanması.
* Menü oluşumu, politika kurallarının konulması
* Google adsense ek olarak şart kosmasa da ilgi çeken, öne çıkan konuların yer aldığı bölüme adsense kodlarının yerleştirilmesini istiyor.
* Yeni sitelerde bu göz ardı edilebiliyor.
Şu an istemiş olduğu herşeyi sorunsuz olarak sunulan bir site var.
Bana kalırsa alacaktır. Red olsaydı, şu ana kadar yollardi. Beklemedeyiz. Belki bu gece uyurken bize sürpriz yapar😀