sakurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Basit bi şey söyleyim hep duyduğun... Zor olan ilk adımı atmaktır, sonra yürür daha sonra koşar ve enson depar atarsın... ok
Elbette zor olan başlamak oluyor. Bunun için konu açtım hocam ama tam olarak ne istediğimi bilmiyorum. Ben yaptığım işten zevk almak yaparken sıkılmamak istiyorum. Bu hayatta eziyet çekerek para kazanmak değil de mutlu olup yanında para kazanmak istiyorum.
AKADEMIA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba sevgili Kimg,

"Sanat altın bileziktir" sözüne atıfla, yeteneklerimiz doğrultusunda ikinci bir alanda uzmanlaşmanın her daim faydalı olacağı su götürmez bie gerçek. Forumun kıymetli üyelerinin de bu anlamda hatta ikinci ve dahi üçüncü bileziklere sahip olduklarından da eminim.

İşbu itibarla akıbetinin uzun vadede dengesel olarak teşhisi pek mümkün olmasa da, yapay zeka teknolojisi adına, dijital ya da fiziki dünyada "üretici" olarak yer almanın birçok yönden size kazanç getireceği kanaatindeyim. Bu anlamda daha bilgili üyeler eminim sizi fevkalade aydınlatacaklardır vefakat ben naçizane, yapay zeka konusunun üstüne düşmenizi salık veririm.

Dost sevgilerimle,
Akademia
Yapay zeka gerçekten gelişen bir dal. Bu alanda bir çalışma yapabilirsem mutlu olurum bunu araştıracağım, teşekkür ederim.