chat openai açıklaması
Bu davanın sonucuna dair özet bilgi şu şekildedir:
- Teyzeniz (S.V):
- Silahla tehdit suçundan beraat etmiştir.
- Kasten yaralama suçundan dolayı 180 gün adli para cezasına çarptırılmıştır.
- Boşandığı eşine karşı işlenen suç nedeniyle cezasında %50 oranında artırım yapılmış, toplam ceza 270 gün adli para cezası olarak belirlenmiştir.
- Cezasında 1/4 oranında indirim yapılarak net 202 gün adli para cezası verilmiştir.
- Ayrıca, hüküm açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş ve 5 yıl süreyle denetim altında tutulması kararlaştırılmıştır.
- Eski Eş (E.K):
- Kasten yaralama suçundan dolayı 180 gün adli para cezasına çarptırılmıştır.
- Boşandığı eşine karşı işlenen suç nedeniyle cezasında %50 oranında artırım yapılmış, toplam ceza 270 gün adli para cezası olarak belirlenmiştir.
- Cezasında 1/4 oranında indirim yapılarak net 202 gün adli para cezası verilmiştir.
- Ayrıca, hüküm açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş ve 5 yıl süreyle denetim altında tutulması kararlaştırılmıştır.
- Genel Bilgiler:
- Adli para cezalarının taksitler halinde ödenmesine karar verilmiştir.
- İki tarafın da hüküm açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş ve 5 yıl süreyle denetim altında tutulmalarına hükmedilmiştir.
- Soruşturma ve davetiye giderleri toplamı olan 674,00 TL, katılan sanıklar tarafından eşit olarak ödenecektir.
Bu özet, mahkeme kararının detaylarına dayanmaktadır ve mahkeme kararındaki her ayrıntı önemli olabilir. Bu nedenle, mahkeme kararının tam metni incelenmeli ve gerektiğinde bir hukuk profesyonelinden yardım alınmalıdır.