Merhaba, çanak okey, 101 okey ve pişti mantığında bir oyun yaptıracağım fakat konsept farklı olacak belirttiğim oyunlar gibi işini güzel yapan yıllardır oyun sektöründe işin ehli biri arıyorum. Konseptten şu anlık burada bahsedemeyeceğim fakat anlaşma sağladığım yazılımcıya örneğiyle beraber anlatacağım. Bilinen oyunlardan örnek verecek olursam uygulamada tıpkı 101 okey, pişti gibi oyunlarda olduğu gibi VIP özellikler uygulama içi satın alımlar turnuva etkinlikleri vs yapılacak içindeki oyunlar konusuna gelecek olursam örneğin yaptıracağım oyunun içerisinde insanlar düz çanak okeyde oynayabilecek 101 de pişti de papaz kaçtı da bu tarz bir şey yapacağım ve ayrıca uygulamayı 3D yaptırmak istiyorum bu işlere yatkın arkadaşlar iletişime geçerse yada iletişim bırakırsa görüşmek isterim. ÖNCELİĞİM BU TARZ 3D OYUN YAPMIŞ BENİM İSTEDİĞİM OYUNU YAPABİLECEK KİŞİLERDİR.
Dip not: Piyasada olmayan aklımda birkaç oyun var sıfırdan yapılacak bunları da göz önünde bulundurarak üzerinize işi almayı kabul ederseniz sevinirim.