Kera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaşlar, ben Azerbaycanda yaşıyorum ve forumda alış veriş ederken en büyük yaşadığım sıkıntı ödeme kısmı oluyor. Satıcı bana IBAN adresini atıyor ve bende buna ödeme yapamıyorum. Belki, bankalarda giderek IBANA para göndermek olurda ama hem ücreti minimumu var hemde bankada sıra gözlemek var. Bunun kısa bir çözümü yok mu? Şuan TRX ile ödemelerimi yapıyorum oda komisyonu var, bazen alıcı ve ya satıcı coin ile ödeme almıyor. Bu sorunun çözümü nedir? Eğer bankalarda online hesap açmak oluyorsa söyleyin açayım.

Şöyle bir çözüm var ama bazı kullanıcılar yapmıyorlar - Bizim ülkede karttan karta parayı genellikle kart üzerinde olan 16 rakamı yazarak gönderiliyor. IBAN var ama hiç kimse IBAN kullanmıyor. Forumda biraz araştırma yaptım ve benim gibi bu sorunu yaşayan bir kullanıcının konusuna rast geldim. KONU Burada

Banka uygulamasından bakmak istiyorum eğer mümkün oluyorsa öyle yapalım. Türkiyede bank kartının üzerinde olan sadece 16 rakamını bir kişiye vermek güvenilir mi? Bizde para yükleme işlemide çok bankada 16 rakam ile oluyor. Peki siz birine 16 rakamı yazarak para göndere biliyormusunuz?

Deneme amaçlı bana kartınızın 16 rakamını göndere bilirmisiniz? Kendi banka uygulamamda Türk bankasına para göndermenin olup olmadığlnı kontrol edeceğim.
kripto en temizi hocam