KevinSpacey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu okuyan sevgili forumdaşlara acı bir örnek olmuş, umarım sorunsuz sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız. Bu tür adli vakalarda gelen ekipler baskı yaparak kişilere yanlış karar verdirebiliyor, her halükarda avukat talep etme hakkı saklıdır herkesin. Ancak istinaf ile vs konunun üstüne gidebileceğinizi düşünüyorum sonuçta verilen karar her şekilde bozuladabilir.

Haksız düştüğünüzü hissettiğiniz durumlarda kesinlikle ifade vermeyin, avukat talep edin.
Hocam çok büyük oyuna getirdiler beni. İcra müdürlüğüne gittiğimde 10 masa vardı ve olayı anlattıktan sonra boş olan 10. masaya baktı herkes. Bugün izinli gelmedi dediler.
Doğru kişiyi bulduğumu düşünüyordum. Forumda bir arkadaşımız bana ulaştı yakınlarda avukatına yönlendirdi. Yarın gerekli mercilere tekrardan gideceğim. Tek başıma yapmak istediğimde kimse yüzüme bakmadı.

Asliye Ticaret Mahkemesine gittim ve olayı anlatıyordum. Yine bir masa boştu yine herkes oraya baktı dışarı çıkıp 30 dakika bekleyin dediler o boş olan masa geldi. O kişiyle beraber o avukatta geldi.
Ben ikinizden de şikayetçi olacağımı söyledim. Memur hemen atladı ben bana verilen görevleri yaptım dedi. Bende bana olayı sen anlatmadın bu avukat anlattı. Bana bilgi vermedin dedim. Kanıt sunmadınız dedim.
İşlerin bu kadar hızlı yapıldığını Asliye Ticaret Mahkeme Hakimi bile şaşırdı. Yarın için gün verdiler o senetten de korkmayın evraklarını sunarsınız detaylıca inceleriz dediler.

Sonra o işbirlikçi memur imza atmasaydınız o zaman dedi. Bende dedim haste annemle babama bile imza attırdınız sesiniz niye çıkmadı dedim. Olay büyümesini istemediği için dışarı çıkardılar yarın 14:00'a randevu verdiler.
Eğer ki tahmin ettiğim gibiyse ufak bir araştırma ile aradaki bağlantıyı çözüyorum. Dava dosyasında benim TC NO bile yazmıyor. Abiminki yazıyor sadece. Benim konu ile alakam yok. Hatta alacaklı kişi ile kurban bile kesmişler, sonradan olay çıkmış. O olayları bile bilmiyorum.

https://resimlink.com/cBRJ-LWGpUg İtirazımın alındı belgesi
https://resimlink.com/k0UpR Dilekçemin ön onayı

Çok devrik cümle kullanıyorum ama şuan boş bir dükkanda oturuyorum ve sinirliyim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.