İlk önce Search Console kaydını yapın sitenin. Rakip siteleri inceleyin ve anahtar kelimelerini listeleyin daha sonra, Anahtar kelime araştırması yapın. İçeriklerde bu anahtar kelimeleri kullanmalısınız. Teknik seo ayarların yapıldığından emin olun (Site harıtasının oluşturulması, meta etiketleri, hız optimizasyonu,) Aradan 1 hafta vs geçtikten sonra blacklink ve tanıtım yazısı alabilirsinin.
Ek olarak ping gönderme işlemleride her güncelleme sonrası yapın.
Dediklerinizin hepsi yapıldı tşkler
Selamlar yeni bir sitede öncelikli olarak on page seo yani site içi seonun yapılması daha sağlıklı sonuçlar verecektir. Yeni bir sitede hemen dış seo yaptırma taraftarı değilim genel olarak en az 2 ila 4 ay sitenin oturmasını bekler ardından dış seo çalışmaları gerçekleştiririm. İlk olarak blog sayfasıysanız içerik sayınız ve kalitenize özenin.
Dış seo olarak da olabildiğince alakalı ve otoriter sitelerden tanıtım yazısı, backlink almaya çalışın. Backlink olsun diye backlink almayın, sonrasında çok zararını görürsünüz.
Haklısınız hocam ama çok yavaş ivme kazanıyor site, belki yakın zamanda alınırsa hızlı ivmelenebilir
Tşkler
İlk önce iç SEO yapılmali, iç SEO gözden düşürürseniz dış SEO pek faydasını göremiceksiniz
Evet iç seo olarak sanırsam gerekli şeyleri yaptığımı düşünüyorum. İ
ç seo olarak neler yapılmalı sizce hocam?