Hocam o isten sahsen soyluyorum birsey cikmayacak kizma bana.Siz urastiginizla ve umut ettiginizle kalacaksiniz.Bu benim sahsi fikrim.Telefonu geri gondermek gibi bir hata hic yapmayin yenisini gonderelim deselerde eldeki telefondanda olursunuz.Cozebiliyorsaniz birebir temas ederek cozun.Cozemiyorsaniz cihazin markasina bagli olarak bas caresine nasil bakilir ona bakalim. Bugun sizde bir vergi levhasi alsaniz bizzat kendiniz yada yabanci bir int sitesinden cihaz alsaniz uzerine bide 10 cumlelik garanti yazisi hoop oldu bittj ithal ettiniz cihazi.Alirken distribitor garantili bir cihaz alsaydiniz belki 1-2 k fazla verirdiniz ama bu sekil olmazdi.Neden bu cihaz n11 den alindi cunki turkcell e vodafone vatana media mark a bakarak ucuzdu. Telefon alirken unutmayin garanti herzaman 2-5k oynar marka modele gore.He bir ise yariyormu sahsim adina iphone haric yaramiyor.Yere dusse kullanici hatasi ekran kirik degil ama goruntu yok kasa cizik kullanicj hatasi hooarlorden ses gelmez bu cihaz sivi temas kulkanici hatasi.Artik bu cihazi millet neresine sokup tasisin yada hangi uzvunda muhafaza etsin bilmiyorum.
Hakkinizi arayin lakin zaman ve deger faktorunu on planda bulundurun derim.
Lakin cihaz yurtdisiysa ve kapanirsa mudahele ettiremeyeceksiniz mahkeme devam ettigi icin.
Saygilar