Üstadım şöyle benim chatgpt serüvenim index konusunda kesinlikle sorun yaşamadım. Ama mutlak suretle liste tablo görsel anahtar kelime vs ekliyorum. Rank math 90 olmadan yayınlama yok bende. Daha sonra sıralamalarım 15 ile 70 arasında değişiyor. Site 2 aylık olup yerinde saydığı için sıkılıp kapatıyorum. Chatgpt Google sunucularında çalışıyor anlamama ihtimali yok. Bazı cümle ve kalıpları sürekli kullandığı için human detector rahat yakalıyor. Evet bazı kişiler yerin dibine sokuyor bazı arkadaşlarda göklere çıkarıyor bu işe bende anlam veremiyorum.
Makale içerisinde yapmaya çalıştıklarını anlıyorum doğru bir yaklaşım bencede. İşte bende senin gibi makaleyi çok irdeliyorum ama fark ettim ki, irdelerken makaleyi resmen yeniden düzenliyorum. Oto eklettiğim sitelerde bu düzenlemelere yetişemediğim için istediğim formattada ekletemediğim için sıkıntı oluşturmaya başlıyor. Çünkü her içeriği standart aynı yapıda üretiyor. Promptları vs düzenleyebilirsin o ayrı bir konu ama bazı araçlarda da prompt giremiyorsun işte doğru tanımlayamıyor girdiğin zamanda.