Bu Hayatta Herşey Çok Mükemmel Gidecek Diye Bir Kural Yok Malesef Hocam 3 Değilde 5 Kaybetsen Ne Olacaktı 5 Değilde 10 Kaybetsen Ne Olacaktı Ben Söyleyim Hiçbirşey Geçici Bir Hayat Takılmayın Sağlık Daha Önemli Sen 30 Günde 3 Müşteri Kaybettin Ama Diğer 30 Günde 20 Müşteri Bile Kazanırsın Ama Pskolojik Olarak Takılıp Düşünürsen Strese Girersen Sen O Sağlığını 30 Günde Değil 30 Yılda Geri Kazanamazssın Herşey Sağlık Olsun.
Orası öyle tabi hocam, haklısınız
Ben burada googleye suç bulmam hocam, reklam düşük maliyette reklam almıyorsa, yeni bir müşteri için maliyeti yükseltmezdim. Yeni müşteriler her zaman cebinden çıkan para bakar. Siz müşteriyi teknik sorunlar nedeni ile reklamın yayına girmediğini anlatıp günü kurtarmayı planlayabilirdiniz. Sonuçta onların cebinden para çıkmayacağı için bu şekilde bir sonuçla karşılaşmazdınız. 15 Gün ücretsiz danışmanlık yapardınız ve müşteriyi kaybetmediniz.
Eleştirinizi nasıl bir mantıkla yada düşünceyle yaptığınızı tam olarak anlamadım ama söz konusu benim aldığım ücret değil. Bu durum halen devam ediyor. Sorunun bizimle bir alakası olmadığını konu içerisinde izah etmiştim oysa. Yani demek istediğim başka bir ajansa yada danışmana da gitse harcayacağı rakamlar ve maliyet yakın yada daha fazla olabilir.
Bu konu vasıtasıyla da aynı sorunu yaşayanlara bir bildiri olarak sorunu iletmek istemiştim.