Benim tavsiyem tek kategori yerine biraz daha çeşitlendirin. Bu site artık kullanıcılara fayda sağlayacak hale geldi dediğinizde onaya yollayın bunun bi zamanı yok bence.
1 Hafta da olur 1 ayda tabiki süreklilik çok önemli boş bırakmamak lazım siteyi. İndex kayıtları ortalama 100 ü geçtiğinde göndermenizi öneririm.
(Ek olarak Adsense onayından önce news onayına yollayabilirsiniz News onayı zahmetli değil direkt onay veriyor genelde)
Search console hatalarını dikkate alın mutlaka onaya göndermeden önce bu kısımda hata bırakamaya çalışın.
Teşekkür ederim, olay tamamen hayvanlarla ilgili bilgilendirme olduğu için kategoriye bölme işini nasıl yaparım bilemedim.
Sonuç olarak paylaşabileceğim yüzlerce farklı hayvan hakkında pek çok farklı bilgilendirme var, ucu açık ama hepsi de aynı kategoriye dahil oluyor
Aşağıya SS ekliyorum, bu şekilde tek kategori halinde gitsem sorun olur mu
belgesel videoları ve içerik ekleyin, videoları ve içerikleri özenle seçin ki sitede kalma süresi artsın.
Teşekkürler. Maalesef video düşünmüyorum, sadece görsel + yazı şeklinde bilgilendirici yazılar paylaşıyorum ama elimden geldiğince özeniyorum 👍