melihkoray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm detaylara katılıyorum. Milyonlarca video var bu şekilde doğru. Sadece ilk başlarken 1. videodan sonra bu düşüş olayını yaşayan oldu mu diye ayrıca merak ediyorum. Yani atıyorum ilk videolarda 5 gösterim, 9 gösterim bana ekstra az geldi. Yani "enerjiiiii" diye bağırsam daha çok izlenir. Videolar o kadar çöp değil çünkü. O yüzden şüphelendim yanlış bişey mi yaptım diye.

Cevaplar için herkese çok teşekkür. Fikri yorumu olanlar devam ettirebilir takipteyim
Hocam benim de aynı şekilde oldu ilk shorts videom 500 izlendi 2.de ilk 2 gün 10 izlendi 3.gün 2k izlenme aldı 3.video da direkt özete girip 1.7k izlenme aldı 2 saatte. Daha sonra ki 6 shorts videom 60-70 izlendi ama bırakmadım devam ettim. Şimdi siz söyleyince baktım son attığım 5 shorts ortalaması 2k olmuş ve günün belli zamanlarında sırayla 1-1.30 saat önerilere girip çıkıyorlar

Benim için normal videolarda da aynısı ilk attığım 6 video izlenmedi max 50 izlenmişti 3-4 gün sonra 4 video aynı anda önerilere girince hepsi izlenmeye başladı (hepsinin ortalaması 1kya yakın)

Not: Daha önce 3 tane Youtube kanalı batırdım(satın almıştım) abim hep dalga geçer yine kanal açtın yine mi batacaksın diye ama şans işte sıfırdan açtım ve 1 hafta güzel bir ivme yakalayıp bana göre çok hızlı büyüdüm