Sınıfta astım hastası yok, olsa bile sınıfta değil başka bir yerde sıkarım şahsen, sınıfta zaten kullananlar çok kısıtlı ve kendi gördüğüm kadarıyla abartıya kaçacak kalan kullanan biri yok.
Sınıfta camlar kapalı içerisi çok kötü kokuyor ve kendimde kötü kokmaktan hoşlanmıyorum, hatta çoğu zaman öğretmenler bile sınıf kötü kokarken benim parfümümü oda kokusu gibi sınıfa sıktığı oluyordu. Aramada alındı+ disipline gidecekmişim.
Tüm Türkiye genelinde uygulanan kuralı, kendi sınıfa özel zannediyorsan işin zor kardeşim. Daha geniş perspektiften bakman gerekiyor.
Tabii ki senin sınıfında astım hastası yoktur, tabii ki senin sınıfında birisi çakmak kullanıp yakmaz.
Ama Türkiye senin sınıfından ibaret değil, sende tüm kurallar senin sınıfına göre uygulanacak kadar özel bir sınıfta değilsin. Kimse değil. Kural herkes için geçerlidir.
O zaman kırmızı ışıkta kaldırsınlar, nasılsa sen kırmızıda geçmezsin. Böyle bir bakış açısı olabilir mi, nasıl daha geniş yönlerden bakmayı öğreteceğiz size bilmiyorum. Çabalıyorum.
Kurallar senin sınıfında ki astım hastası olmayan çocuklar için değil, diğer sınıflarda ki astım hastaları için geçerli.
Yönetmelik şey mi yapsın '' ABC Lisesinde ki 12-A sınıfında astım hastası yok, parfüm serbest o sınıfa ''
Yasak ve sebebini açıklıyoruz, komik bahaneler sunuyorsun. Bizim sınıfta astım hastası yok diye. Olayı idrak etmeye çalış lütfen.