Selamlar dostlar, ajanslara wordpress web tasarım ve teknik destek hizmeti vermekteyim, sadece wordpress değil, cpanel whm ve directadmin gibi hosting, reseller panelleri için de teknik destek hizmeti vermekteyim bu hizmetleri çoğunlukla ajanslara uygun fiyatlı vermekteyim, çözüm ortaklığı olarak da düşünebilirsiniz bu şekilde birçok ajansa hizmet veriyorum, sizin yapmanız gereken tek şey müşteriyi ayarlamak, geri kalan tüm süreci sıfırdan son kullanıcıya kadar ben yönetiyor eğer isterseniz müşteri ile de birebir ortak whatsapp grubu kurarak sizin dahilinizde iletişime geçip sizi müşteri sorularından da kurtarıyor en hızlı şekilde işleri teslim ediyorum.
Avantajları neler?
Bireysel müşteri aramak yerine ajansların var olan müşterilerine hizmet verdiğim için müşteri arama kısmına dahil olmadığım için fiyatlar normalden daha uygun oluyor.
Müşteri ile birebir iletişime geçerek sizi müşterinin sorularından kurtarıyor gerekli herşey ile bizzat ben ilgileniyorum.
Website anahtar teslim kurulumu ve müşteriye ulaştırmanın ardından ileride oluşabilecek teknik sorunlar için ufak meblağlar veya bazen çözüm kolay ise ücretsiz teknik destek sağlıyorum işimin her zaman arkasındayım.
maaşlı çalışma yerine iş başı ödeme ile işin olmadığı dönemlerde bile ekstra yük oluşturmuyor ne kadar iş yaparsam o kadar kazanıyor ve kazandırıyorum.
Pazarlama ve müşteri ilişkileri eğitimi aldığım ve uzun yıllar medya sektöründe her alanda çalışarak ikili ilişkilerde tecrübeli olduğum için müşteri ile iletişim konusunda profesyonelim bunu 5 dakikalık telefon görüşmesindne sonra siz de fark edebilirsiniz.
Sadece wordpress değil, grafik tasarım, sosyal medya yönetimi vs. bir çok alanda uzmanlığım olduğu için 2. bir kişiye ihtiyaç duymayacak ve birden fazla freelancer ile iletişim anlamında da zaman kaybı yaşamayacaksınız.
İletişim ve referanslar için profilimdeki whatsapp numarasından yazabilirsiniz veya doğrudan arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
100lerce referansım ve 15 yıllık geçmişim ile her zaman yaptığım işlerin arkasındayım.