suhatuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cihat hocayı arada sırada Ben de izliyorum ama biraz komesimatrak anlattığı için mevzuları hangi fona yatırmamız gerektiğini bile doğru düzgün anlamıyorum. Senin sistem mantıklı gibi ama benim gibilerin gelir düzeyinde zor benim maaşım seninkinin yarısı kadar ve ayda Max yapabilecegim yatırım 2k 3k civarı , nasıl katlanır ki para? 😔
Çalışarak yapılacak bir şey değil hocam dediğim gibi online kovalayacagız.

Emirhano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam mantıklı gelebilir ama insanların artık birbirine hayal pazarlamasından bıktım ben, tamam okey gerçekten mantıklı bende dediğiniz gibi Cihat beyin bir çok videosunu izledim ama bu verdiği varsayımların tersine dönme ihtimalinide her zaman belirtmiştir veya yatırım tavsiyesi olmadığını şayet yaptığınız yatırımlar bir gecede yok da olabilir. Ayrıca sizin de dediğiniz gibi bu paralar çalışarak kazanılabilecek paralar değil. Şuan reels akışlarınızda eminim ki 10 videodan 2 tanesi yatırım videolarıdır ama çoğu fiyasko.
Hocam fikrinize saygı duyuyorum ama şuan riski olmayan ne var isyerinde çalışıyoruz, seçimden sonra resesyon var diyorlar. Faizler arttı işsizlik çoğalacak diyorlar. Hangimizin garantisi var sizin dediğiniz bence kripto için geçerli olabilir. Orada 6 milyon yatırımı uzun vade de yok edebilirim. Hisse de olabilir ama fon zor gibi. Düşer evet ama kaybetmek zor. Ama risk var tabi hayırlı akşamlar dilerim