Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam başvuru sayısına takılmayın bizde makine mühendisi ilanı açtık şartları yazdık 500 kişi başvurdu inan makine mühendisi başvurun 50 yoktur şartları karşılayan 5 kişi falandı

doğru söylüyorsun kendi kendine öğrenen çok kişi var ama böyle öğrenip işe giren sayısı çok fazla değil kurslar en azından firmalara yönlendirme yapıyor belki aramızda gidenler vardır diye söyledim.

çoğu firma için bence doğru söylüyorsun
yani kendimden örnek vermeyi sevmem hocam övünüyorum gibi hissediyorum bu beni rahatsız ediyor benim garip bir huyum vardır ben cv gönderirim her yere sonra görüşmeye giderim kabulde etmem genelde freelancerım çünkü çalıştığım yerde var maaşımda tatmin edici ek gelir freelancer da var sadece teklif değerlendirme ve insan ilişkileri söz konusu olarak en son bir yere gönderdim firma bana bir bilişim firmasının bayiliğini vermeyi ve oranın tüm işlerini yönetmemi teklif ettiler tüm işlerinden kastım internet satışları yazılımlar scriptlerin kontrolü güncellemesi ve verilen bazı hizmetlerin fiziksel olarak kurulumu için teklif verdiler normalde kabul etmem ama ettim çünki homeoffice de çalışabilirsin istersen buraya bir bilgisayar veririz sana burada çalışırsın sana kalmış dediler bende kabul ettim şuan bunun görüşmelerini sürdürüyoruz. üniversite okumadım. sadece udemy üzerinden ders aldım projerlerde bulundum kendim girişimlerde bulundum. yaşımda 20 o yüzden bana saçma geliyor yok softwareacademy falan hepsi boş hiç bir ücret vermeden ingilizce öğrendim. yazılım dilleri öğrendim sadece siber güvenlik eğitimi aldım. o yüzden takmayın kafanıza yapmak istiyorsa kardeşiniz yapar. internette her şey var isterseniz yardımcı olurum çoğu şeyi nasıl öğrenebileceğiyle alakalı linkler yollarım kütüphaneler yollarım ücrete de gerek yok.
ek: Takıldığı yerlerde her zaman ulaşabilir.