Dün aklıma gelen bir fikir;
BLOGGER, FORUM SİTELERİ VE DİĞER TÜM SİTELER
Bu sitelerde otomatik makale paylaşan bir bot yapmak ve bu botun masrafsız olması. Yani bot için vds vb. almak zorunda kalmamak.
Yani daha önce yapılmıştır belkide bilemiyorum. Paylaşılacak konu olayını şimdilik Proxy yaptım günde sadece 1 kez güncel ve çalışan ücretsiz proxyleri alıp sitede konu açacak bot. Bloggerda denemeler yaptım tam istediğim gibi gidiyor şuan herşey %95 Bitti. Kolayca diğer website scriptlerinede(wordpress, mybb, xenforo) entegre edibileceğim halde kodladım.
🤖💬
Her neyse uzun lafın kısası artık gelişen Yapay Zeka ile Kendi Dijital İşçilerimizi Üretmenin zamanı geldi bence

.
Düşünsenize Siz Kendi işinizde çalışırken bot sizin için makaleler üretiyor onlarca sitenizde benzersiz paylaşımlar yapıyor. Veya var olan içerikleri yine yapay zeka kullanarak özgünleştiriyor.
Şuan zaten öyle bir noktaya geldik ki artık herkes Yapay Zeka tarafına yönelmeye başladı. Trende vagonunu tutturmaya bakıyorlar.
Ben şuan için günlük proxy paylaşan bottan sonra apk paylaşan bot yapmayı düşünüyorum. Fikirleriniz varsa şöyle bot olsaydı mutlaka kullanırdım dediğiniz istişare edelim.