adamın birisi öyle bir düzenek kurmuş akıllara zarar. aynı şeyi odatv mynet de yapıyor. şimdi sistem şöyle : menüdeki bir haberi seçiyorsun tam tıklayacakken aşağı kayıyor pat reklama tıklıyorsun mecbur. aynı şeyin çok daha profesyonelini ise blogspot bloglar var yabancı içerikli orda gördüm. görsellerin üzerine geliyorsun tam tıklayacaksın hoop görsel kayıyor reklama şak diye tıklamış oluyorsun
Başta sayın üstad
@ByHicKimse; olmak üzere bilgi rica ediyorum. reklam bir şekilde yerleştirilir de hiti ne yapacaz nasıl bulacaz? ufak bir bilgicik bir yöntemcik rica ediyorum. -350k nın üstüne hatrı sayılır bir meblağ istiyor gönlüm
Reklam yerleşiminde hormonlu yöntemler kullanan çok var hocam kapanmayan sabit reklam yazı içine gömülmüş reklam vs bu yöntemler riskli olduğu için kullanımını asla tavsiye etmem

Hit işi keşke reklam yerleşimi kadar kolay bir durum olsa hocam uygun sektör bulunması uygun başlıklar seçilmesi zengin içerik yazılması seosu vs derken biraz yorucu olabiliyor, bunların hiçbirisi olmadan da alınabilecek yöntemler var tabi ama onlarda sır gibi korunuyor
Konuyla alakalı değil ama Niche sitelerde hangi temaları kullanıyorsunuz hocam fikir bilgi verebilir misiniz ?
Sabit kullandığım bir tema yok hocam sitelerimin %90'ından fazlası özel yazılım wordpress vs çok ilgi alanım değil o yüzden şu temayı kullanın demem doğru olmaz.