Eğer birgün bir virüs yüzünden telefonunuz aniden kilitlenir ve tüm hesaplarınız patlatılırsa ozaman iphone un değerini anlarsınız.
Evde gayet iş yapacak android olmasına rağmen hala ip 8 plus kullanıyorum.
Çokkk zor durumda kalmazsam android vs kullanmayı düşünmüyorum.
bende bilinçliyim zannediyordum.
Hiçbir linke vs vs tıklamadım uygulama da pek indirmediğim halde adamlar şunu bile yaptılar
Telefonuma gelen smsleri kendi telefonlarına yönlendirmişler. Bunu ios da yapabilmek imkansız. Ama android bence ha kapı açık uyumuşsun ha android kullanıyorsun aynı mantık
Maalesef iphone da sanıldığı kadar güvenli değil. Geçenlerde ios 16 sürümüne kadar donanım bazlı bir zero day açığı keşfedildi. Messenger a gönderilen bir mesaj sayesinde tüm telefon kontrölü ele geçiriliyordu. Ne zamandan beridir var, ne kadar cihazı ve kullanıcıyı etkiledi bilinmiyor, o yüzden zero day açığı deniyor. Açık güncelleme ile kapatıldı ama belki de çoğu kişinin bilgisi sızdırıldı.
Kullanıma bağlı olarak da değişir. Daha fazla özelleştirme istiyorsanız kesinlikle android. Kolay kullanım istiyorsanız apple. Ayrıca ios da yeni sürüme güncellememeniz lazım. Her güncelleme de hususi olarak Apple sistemi yavaşlatıyor.
Satarken de temiz kullandıysanız iphone anında satılır.