Seboreik dermatit belasına tutulmuşsun hocam yediğin gıdaya kadar her şey etkileyip tetikler, özellikle kış ayları ile birlikte mevsim geçişlerinde azıyor.

Arkadaşların dediği gibi Head And Shoulders Clinical Strength çözümdür ancak kalıcı çözüm değildir. Baskılar ve rahatlatır saç alışkanlık kazandımı etkisini yitirir.
Ayrıca saçların zaten ince telliyse dökülmeye müsait bi duruma getirir. Beni geçmiş zamanda 3 yıl boyunca çok rahatlatmıştı sonrasında sadece bebe şampuanı ve bittim sabununa geçtim.

Yediğin gıdalar çok önemli bu lanet şey içerden tetikliyor. Özellikle acı, maya ve şekerli şeyler yedin mi ateşlenir. Bir mantar çeşidi zaten kıl köklerine sarıyor genel olarak sakal, saç ve göğüs bölgesinde oluyor.
Ben sadece hafif ataklarla saç bölgelerinde yaşıyordum ancak saçımı fazlasıyla seyreltti.

En iyisi yazın deniz suyu ve güneş iyi gelir. Kireçli ve sıcak su ise tetikler duşlarını ılık suyla al.