Bende düşünüyorum. Aslında gün gün buradan neler yaptığınıza değinseniz güzel olur. Başarılar diliyorum
Spordan önce çemenli pastırma yeme. Bana yolla ben yerim. 2-3 hafta havayı döveceksin. Bilek güçlendirme hareketleri öneririm. Diyetsiz kilo verilmez.
Boksa gidip ringe çıkacaksın diye bir konu yok

Balyozla lastiğe saldıracaksın. İp atlayacaksın. Boks torbası ile çalışacaksın. Hoca canı sıkıldımı eğitim ayağına sana iki indirecek. Ama sonunda iyi kuvvet kazanmış olursun. Bende gitmeyi çok istiyorum ama zaman ayıramıyorum.
Antrenmandan en az 2 saat önce yeme içmeyi bırak. Çok terlesen bile antrenman bitmeden fazla su içme. Miden ağzına geliyor özellik ısınmada.
Değerli hocalarım 2-3 haftadır gidiyorum. Çok fena hastalandım 1 hafta gidemedim. Boksun çok etkisi oldu bana. Yumruk nasıl atılır onu öğrendim. İlk gittiğim gün 800-900 yumruk attırdı boşluğa. 2. antrenmanda ise eldiveni takıp antrenmanlara başladım. Kesinlikle ağır kuvvet gerektiren bir spor. İlk günler 50-100 tane atınca biterdim. Şimdi 400-500 tane kesintisiz atabiliyorum yumruk. Kendime özgüvenim vardı daha da bir özgüven geldi. 2 yumruk attığım adam yerinden kalkamaz diye düşünüyorum. Gitmeyi düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.