tayfunsofuoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam belirttiğiniz ihtimalleri göz önüne almak gerekirse gidin bir mahalle esnafını inceleyin.

Belirttiğiniz saatlerde kapalı bile olabilir.
Giren çıkan pek olmaz.
Müşteri zaten pek umrunda değil

Ee o zaman onlarda mı para akliyor.

Yani bu olaylar birkaç saatlik izleme ile olacak şeyler değil. Olamaz mı olabilir ama durum belki de iş yapamayan bir esnaftan ibarettir. Her iş yapamayan işletme kara para mı akliyor ?
Belirttiginiz gibi "ihtimalleri göz önüne almak gerekir" o yerin bir kara paramı aklıyor yoksa gerçekten iş mi yapmıyor bilemezseniz bu ancak bir inceleme sorunucunda ortaya çıkacaktır. Ben illa bu adam para aklıyo demedimki zaten ama gördügüm kadarıyla süpelendim.

zerkac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes garipsemiş ama bir kişinin böyle bir araştırma işine girip kafa yorması çok hoşuma gitti, tebrik ediyorum hocam sizi.
Böyle bir forumda bu kadar bilincsizce yapılan yorumlar beni şaşırttı acıkcası. kimisi kamerada görünür yazıyo kimisi dizi film az izle diyo. Yapılan yorumlar çok komik. O Fenomen kişileri koruyan tipler vardı onlara benzetiyorum ben bunları

Adsface adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ticaret ile sanırım çok uğraşmadınız.
bazen 25 gün müşteri gelmez 5 gün 100 müşteri gelir bir daha 3 ay müşteri gelmese de olur.
Olabilir tabiki bu da bir ihtimal

Adsface adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden? Resmi bir görevi olmadan aksine çok yanlış bir durum hele böyle hassas mevzularda sonuçta her şeyin. bir düzeni nizamı var bazen itham bile insanları ağır sıkıntıya sokabilir böyle durumlarda neticede karşı tarafın onuru haysiyeti özgürlüğü söz konusu
Birinin incelenmesini istemek kötü bişeey değilki zaten illegal bişey yapmıyosa gelsini incelesin dersiniz. Bunda kötü olan ne var anlamış değilim. Ben ticaretle uğrasıyosam ve birini benden şüphe edip incelenmemi isterse illegal bişey yapmıyorsam bundan memnun olurum.

dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saflık ile cahillik arasındaki ince çizgiyi ayirtedemedim bazı mesajlarda , konu sahibi bir gözlem yapmış bir tespit ortaya koymuş gelen yorumlardan bazıları akıllara zarar.
Böyle bir forumda bu kadar bilincsizce yapılan yorumlar beni çok şaşırttı acıkcası. O hapishaneye giren fenomenler kendilerini açıga vermeseler şuanda rahat rahat geziyolardı. Türk olarak sorunumuz bu fikrimiz olmadıgı bir konuda insanlar birini taşlamayı çok seviyolar.

Bir yerde yanlış birşey gördügünüz zaman sizin bunu devlete bildirmeniz VATANDAŞLIK GÖREVİNİZDİR. Devlet herşeyi kendisi göremez ancak sizin şikayetiniz sonucunda farkına varabilir. Benim bişey dikkatimi çekti diye ben suçlu duruma düştüm nerdeyse insanlar gerçekten çok garip siz böyle herkesi korumaya devam edin