erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın hocam iyi aksamlar. Malatya Yesilyurt da "Yesilyurt Anadolu Lisesi" nde İng ogretmeniyim. Bir ogrencim anne ve baba yok. Tek başına yaşıyor. Daha dogrusu yaşamaya çalışıyor. Annesi kucukken kacmış gitmiş. Babası 2 yil once bir dolandiriciliga karışmış. Yurt disina kaçmış. Zaten evdeyken de cocuga bakmiyomuş. Nenesi buyutmuş. Nenesi de 2 yil önce ölmüş. Benim.kendi sinif öğrencim.
Bu cocuk lise 12. Sinif. Yazın calisiyor 3 ay. Kışın okuldan dolsyi calissmiyor. Gayet çalışkan. Cok efendi. Evi kiralik toki de. Ev sahibiyle gorustum. Durumu anlattım. Kirasini aylik 5 bin lira ben oduyorum tam 11 aydır. Eşim de faturalsri ödüyor. Okuldan bazen yardim toplayıp evine de alisveris yapiyorum. Gecen okulda bayilacak gibi oldu. Neyin var hasta misin dedim. Bisi yok hocam dedi. Sonra tenefduste sira arkadasi geldi. Aramizda kalsin ama 2 gundur açmış. Kimseye soyleyememiş. Ben de dusunemedim ilgilenemedim o aralar. Hemen evine baya alisveris yaptim.
Sizin ve forumdan arkadaslarin da izni olursa toplanan veya razi oldugunuz meblagı o cocuga yardim amacli olarsk gondermenizi rica ediyorum. Yasi 18 altı oldugu icin banka hesabi acamiyoruz. Isterseniz bans gönderebilirsiniz. Isterseniz sabah okul muduru ile görüşüp surumu teyit edip mudure de iletebilirsiniz. Erkan hoca nın ogrencisi Yusuf Mert derseniz ve durumu sorsrsaniz aynını anlatır. Yaw hocam cok kotu ya. Cocuga hicbir akrabasi sship çıkmıyor. Zaten hepsi cok fakir. Okulda destek olan ogretmenler var aylik ben 200 300 topluyorum ama hepsi 2 3 bin toplaniyor. Kalan gene bana kaliyor. Elimden geleni yapiyorum ama ben de yetmiyorum. Sizden ricam bu muazzam bir hayır olur.
Cha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam güzel kalbiniz için size çok teşekkür ederim. Bende bu konudan toplanan para kadar üstüne ekleme yapıp size ileteceğim.
Böyle bir şeye vesile olduğunuz için ve güzel kalpleriniz için çok teşekkürler. durumum biraz sıkışık bu aralar ama şimdilik bi 500tl'de benim yardımım olsun, daha sonradan tekrardan iletişime geçicem inşallah

ayrıca @erkancan_87; hocam bazı dernekler vakıflar öğrencilere burs takvisyesinde bulunuyor. Aynı şekilde aile ve sosyal işler bakanlığının, kaymakamlıkların sosyal yardınlaşma vakıfları vs burs takviyesinde bulunuyor. Sizin bildiğiniz kadarıyla bi burs alıyor mu? eğer almıyorsa iletişime geçmek için detaylı bilgi verebilirim